03 مهر 1400

حق حقوق زوجه در زمان طلاق

دسته بندی : خانواده | مطالبه مهریه
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
به دلیل مشکلات متعدد نظیر ندادن نفقه طی ۱۷ سال زندگی مشترک(کلیه هزینه ها با من بود)، اعتیاد حدود ۱۰ سال و مصرف الکل و ناسازگاری خانواده و... قادر به ادامه زندگی نیستم. اگر وکیل بگیرم می توانم مهریه و نقه این چند سال را دریافت کنم و چه مدت طول میکشد؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم شما میتوانید نفقه گذشته و حال و اینده را و نیز مهریه خود را مطالبه نمایید .بهتر است در این روند از یک وکیل استفاده تا حقوق شما ضایع نشود