09 خرداد 1401

فروش طلا با مبایعه نامه و ادعای عدم تحویل مبیع

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. بنده طلا را با مبایعه نامه بدون شاهد فروخته ام با فاکتور. و همسر خریدار پول را به حساب بنده واریز کرده . الان خریدار و همسرش مدعی شدن که طلا را تحویل نگرفته ان از بنده. در صورتی که خریدار اقرار کرده و نوشته داخل مبایعه نامه طلا را تحویل گرفته و امضا کرده. ایا حرف ایشان به جای میرسه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

با درود؛ کاربر محترم؛ اولا؛ مدعی بایستی ادعای خود را با دلیل و مدرک اثبات نماید.. دوما؛ در صورتیکه خریدار با دستخط خویش در متن مبایعه نامه اقرار و اذعان به تحویل مبیع نمـوده باشد، انکار بعدی وی در اینخصوص نافذ و معتبر نخواهد بود. چرا که اقرار قاطع دعوی بوده و انکار بعـد از اقرار مسموع نمی باشد،، مگـر اینـکه مستند به دلایل کافی و مدارک مستدل برخلاف اقرار قبلی بوده باشد..