09 خرداد 1401

امکان صلح عمری ملک در رهن بانک

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام پدرم مهریه مادرم را پرداخت نکرده ولی ازش امضا گرفته که پرداخت کرده و خانه ای به نام ایشان بوده که به خاطر گرفتن وام الان به نام پدرم پدر رهن بانک می‌باشد و امکان به نام کردن تا ۲۰سال آینده نیست حالا پدرم میخواهد نصف خانه بعد فوت ایشان به مادرم برسد و همه دختر و پسرانش به یک نسبت ارث ببرند
که هم مادرم به حقش برسد و هم سهم دختر و پسر یکسان باشد. و حتما میخواهد پدر و مادرش از او ارث نبرند ایا راهی وجود دارد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ پدرتان در اینخصوص می تواند نصف (سه دانگ) از ملک مذکور را از طریق صلح عمری به مادرتان واگذار نماید و در اینخصوص تنظيم سند صـلح با شـرط عمري نسبت به ملكي كه در رهن بانك مي باشد، با جلب رضايت بانك ( در مواردي كه حق انتفاع از وام گيرنده سلب شده باشد) بلامانع می باشد.. در صورت لزوم جهت بررسی و راهنمایی بیشتر از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید..