09 خرداد 1401

تقسیط عوارض ماده صد و صدور چکهای اقساط

دسته بندی : شهرداریها | کمیسیون ماده 100
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام-بنده پرونده اي در شهرداري دارم بابت كميسيون ماده 100-كل مبالغ جريمه و عوارض را كه 26 ميليون تومان بوده را به صورت5/500/000 تومان نقدي و چهار فقره چك تسليم شهرداري كردم.از اين چهار فقره 2 فقره پاس شده 2 فقره برگشت خورده---بعد از سه ماه به شهرداري مراجعه كردم كه مبلغ چك ها را واريز كنم،متاسفانه همكاري نكردند و گفتند علاوه بر مبالغ چك بايد عوارض به نرخ روز محاسبه شود و آن را هم پرداخت كنم؟اگر بخواهم بابت عدم همكاري شهرداري شكايت كنم چكار بايد كنم؟ميتوانم از شهرداري بابت عدم عودت چك و يا پرداخت مبلغ چك شكايت كنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ با توجه به قطعیت مبلغ عوارض و الزام به پرداخت و واریز بخش اعظمی از آن، ادعای محاسبه عوارض به نرخ روز فاقد وجاهت قانونی بوده و شما می توانید پس از واریز باقیمانده اقساط به حساب درآمد شهرداری،، طبق سند و فیش واریزی،، درخواست عودت لاشـه چکهای صادره را بنمایید.. در صورت عدم توفیق و یا در صورت احساس ضرورت اقدام، می توانید از طریق طرح دادخواست به دیوان عدالت اداری نیز اقدام نمایید..