04 مهر 1400

وکالت انتقال و تعویض پلاک

دسته بندی : حقوقی | وکالت
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
بنده خودرویی به صورت وکالتی و بدون مدت فروختم ولی خریدار بعد از یکماه هنوز اقدام یه تعویض پلاک ننموده است؛که بنده هفته پیش اظهارنامه برای الزام به فک پلاک برای خریدار از طریق خدمات قضایی ارسال کردم،حال باید چه کنم ؟مراحل بعدی به چه صورت است؟
با تشکر

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم اگر وکالت بلاعزل نباشد میتوانید عزل وکیل را از طریق اظهارنامه بخواهید لذا باتوجه به اینکه تمامی وکالتهای مشابه بلاعزل میباشد و فروشندگان عزل را از خود سلب مینمایند. باتوجه به ارسال اظهارنامه میتوانید توقیف خودرو جهت فک پلاک را از طریق محاکم قضایی اقدام نمایید. ولی این موضوع باید در اظهارنامه ارسال شده قید شده باشد