09 خرداد 1401

تقسیم ترکه و مطالبه سهم الارث

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام اقای محمودی. پدر اینجانب سال98 فوت کرده. امسال گواهی انحصار وراثت را گرفتیم. داریی ها،زمین کشاورزی در روستا، یک باب خانه 1000 متری که تقریبا150متربنای قدیمی دارد.که هم اکنون مادر در این خانه زندگی می کند. بنده می خوام سهم ارث خود را جدا کنم و بفروشم.در ضمن پدر زمانی که در قید حیات بودسال 97 قطعه 2000متری زمین کشاورزی را به صورت دست نویس به بنده واگذار کرد، ایا این کاغذ سندیت داره؟ لطفا منا راهنمایی کنید. ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ شما به استناد گواهی انحصار وراثت، می توانید با ثبت دادخواستی از دفاتر خدمات قضایی جهت طرح و رسـیدگی در دادگاه، تقاضای تحریر و تقسیم ترکه و مطالبه سهم الارث خود را بخواهید.. در خصوص بخش دوم سئوالتون؛ در صورتیکه انتـقال قطعه 2000متری زمین کشاورزی به صورت قولنامه دستی با إمضای شهود تنظیم گردیده باشد، معتبر بوده و می توانید جهت تنفیذ قولنامه مذکور از طریق دادگاه اقدام به طرح دادخواست تنفیذ نمایید.. # در صورت لزوم جهت بررسی بیشتر و ارائه راهنمایی لازم از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید..