به نام کردن سه دانگ دیگر یک منزل

دسته بندی : ثبتی | سایر دعاوی
علی تقوی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ما یه واحد آپارتمان خریدیم سه سال پیش با وام مسکن زوجه و خونه سه دانگ سه دانگ به نام من و همسرم هست در حال حاضر اگه همسرم بخواد سه دونگ دیگه خونه رو هم به اسمم کنه باید به چه صورت اقدام کنیم که قانونی و معتبر باشه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام از طریق دفتر اسناد رسمی اقدام نمایدکه استعلامات مربوط انجام که پس از پرداخت هزینه ها به نام شما میشود.