11 خرداد 1401

خرید خانه بجای جهیزیه و قراردادن بعنوان مهریه

دسته بندی : خانواده | مهریه
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر،سوال من این است که بنده به جای جهزیه میخواهیم خونه بخریم که پول سه دنگ خونه را بنده میدهم ،مهریه بنده ام سه دنگ خونه است ایا باید شش دنگ خانه به نام من باشه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ طبق توضیحات؛ با مطالبه کل مهـریه؛ آن بخش از سـه دانگ خانه نیز در قبـال مهـریه، علی القاعده بشما منتقل می گردد و شما می توانید نسبت به کل ششدانگ خانه درخواست صدور سند مالکبت نمایید..