صدور حکم بدوی و اجرای حکم پس از قطعیت رای

دسته بندی : تجاری | ابطال صورت جلسه افزایش سرمایه
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام دادگاه بدوی مصوبه افزایش سرمایه هیئت مدیره تعاونی را که بدون برگزاری مجمع عمومی عادی و با فروش سهام نابرابر و ..... و پذیرش عضویت تعداد بیش از یکصد نفر عضو جدید و حذف نیمی از سهامداران اصلی برخلاف اساسنامه و قوانین آمره صورت گرفته را باطل نموده است . بدین مضمون : « دادگاه دعوای خواهان را محرز دانسته و حکم به ابطال سند( ابطال صورت جلسه های افزایش سرمایه و اعضای شرکت تعاونی و حذف تعداد .... نفر از سهامداران اصلی شرکت تعاونی) . صادر و اعلام می نماید»
با توجه به این امر ، سهامداران موسس قبل از ابطال این مصوبه مالکان و سهامداران قانونی تعاونی محسوب می گردند .لکن تعاونی هنوز در اختیار اعضای موسس قرار نگرفته و رای دادگاه در مرحله تجدیدنظر می باشد . بهترین و سریعترین راه ممکن از نظر قانون برای تخلیه ید، خلع ید ،تصرف عدوانی مزاحمت ،ممانعت از حق و ... یا هر روشی که بتوان در سریعترین زمان ممکن اقدام به بازپس گیری امور تعاونی توسط سهامداران حقیقی نمود طرح کدام دعواست ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام و احترام کاربرگرامی پس از صدور حکم دادگاه تجدیدنظر و قطعیت دادنامه تقاضای اجرای حکم نمایید قبل از صدور حکم قطعی امکان اجرای حکم وجود ندارد. موفق باشید