درخواست طلاق از جانب زوجه

دسته بندی : خانواده | طلاق به درخواست زوجه
سعیده پیربداقی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر بنده 5 سال هست که ازدواج کردم میخوام از همسر خودم جدا بشم اما ایشون بنده رو طلاق نمیده و ادعای دوست داشتن من رو داره اما همیار و همپای من نیست و خیلی جاها درباره ی من دروغ میگه قهر کردم و الان به خانه ی پدریم رفتم چطور میتونم دادخواست طلاق بدم با اینکه میدونم هیچگونه حقی به بنده در این راستا داده نمیشه و ایشون میتونن عدم تمکین من رو بگیرن

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بله متاسفانه اگر نتوانيد عسر و حرج را ثابت كنيد امكان طلاق گرفتن صفر است روي مهريه اقدام كنيد تا اهرم فشاري بر ايشان باشد بله عدم تمكين شمارو ميتونه بگيره كه به معناي الزام و اجبار شما براي برگشت به منزل نيست وليكن به دليل نشوز نفقه شما قطع ميگردد.