09 مهر 1400

اذن در ازدواج دختر 15 ساله

دسته بندی : خانواده | اذن در ازدواج
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام. دخترم نزدیک 15 سال سن دارد و حضانت کامل با من است،، بدون رضایت پدرش میتواند ازدواج کند؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم باتوجه به اینکه حضانت فرزند با شما میباشد اذن ازدواج با پدر یا پدر بزگ دختر میباشد و درصورت اثبات مدارک محکمه پسند به دادگاه میتوانید از ترفند بدون اذن پدر نیز استفاده نمایید ولی مستلزم شرایط خاص میباشد و اینکه به داگاه اعلام شود که پدر رضایت در ازدواج نمیدهد ولی دختر و پسر دارای شرایط ازدواج میباشند