10 مهر 1400

استفاده است برند تجاری دیگری

دسته بندی : تجاری | سایر دعاوی
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
من یک برند ثبت کردم و آخر برند ثبت شده فامیل ام هست ،اما داخل تابلو نیاوردمش
الان کسی دیگه آمده همون تابلو رو زده بدون فامیل ،میتونم بهش تذکر بدم یا ازش شکایت کنم

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام درود کاربر محترم مطابق قانون ثبت برند های تجاری استفاده از هر علامت که در ایران ثبت شده باشد ، توسط هر شخص غیر از مالک علامت، مشروط به موافقت مالک آن می باشد مالک علامت ثبت شده می تواند علیه هر شخصی که بدون موافقت وی از علامت استفاده کند و یا شخصی که مرتکب عملی شود که عادتاَ منتهی به تجاوز به حقوق ناشی از ثبت علامت گردد، در دادگاه اقامه دعوی نماید. این حقوق شامل موارد استفاده از علامتی می شود که شبیه علامت ثبت شده است و استفاده از آن برای کالا یا خدمات مشابه، موجب گمراهی عموم می گردد. موفق باشید