تقاضای اصلاح رای داوری

دسته بندی : داوری | سایر دعاوی
لیلا شیروانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام وعرض ادب : دریک پرونده حقوقی با سلب حق اعتراض به رای از سوی طرفین (داور ) طرف مقابل را به پرداخت مبلغ **توجه بفرمایید** 17/000/000/000 میلیارد ریال درحق اینجانب محکوم مینماید
درزمان تنظیم دادخواست **لطفا" به این نکته توجه بفرمایید** سهوا" مبلغ را به عدد 17/00/000/000ریال قید و درادامه معادل آن را به حروف یک میلیاردو هفتصد میلیون تومان که صحیح بوده قید کرده ام دادنامه و اجراییه با عدد 17/00/000/000ریال صادرگردیده است برای اصلاحیه چه اقدامی باید انجام دهم قبلا همین سوال را مطرح اما همکاران شما به تفاوت عددی وحروفی ان توجه نکرده اند -لطفا راهنمایی دقیق بفرمایید ---با سپاس

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

کاربر محترم سلام _ شما در سوال قبل به اینکه به حروف صحیح نوشته شده اشاره ای نکردید،در این صورت میتوانید تقاضای اصلاح رای را از مرجع صادر کننده درخواست کنید.