11 مهر 1400

اصلاح تعیین حدود کارشناس و یا فسخ قرارداد

دسته بندی : ثبتی | اعتراض به تحدید حدود
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام ،سند یک قطعه زمین به صورت حدی به حدی می باشد که توسط کارشناس پیاده سازی شده است و نظریه کارشناس مبنای قرارداد فروش قرارگرفته است ، حالا مشخص شده است که نظریه کارشناس که ملک را جانمایی کرده است و مبنای قرارداد قرار گرفته است و در قرارداد فروش هم به نظریه کارشناس اشاره شده است دارای اشتباهاتی می باشد ، آیا در این شرایط حق فسخ برای طرفین ایجاد می شود ؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربرمحترم تمامی خسارتهای وارده به شما باید توسط کارشناس ثبت جبران شود واین اشتباه توسط کدام مرجع یافت شده مهم است .در نهایت اگر در قرارداد در مورد اشتباهات یا موارد قانونی قید شه باشد میتوانید فسخ نمایید باید متن قرارداد بررسی شود