اجرای مهریه از طریق اداره ثبت

دسته بندی : خانواده | اعسار
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و احترام جهت مهریه ملک ورثه ای همسرم را اجرا گذاشته و مزایده انجام شد خریداری برای سهم پیدا نشد و بعد از گذشت ۷۵ روز و اعمال ماده ۳۹ ایشان معادل پول سهمش را به حساب ثبت واریز ویک روز بعد اظهار پشیمانی کرده و میخواهد مبلغ را پس بگیرد آیا چنین حقی برای انتخاب دارد؟ بنده چطور میتوانم مبلغی را که واریز کرده به جای سهمم بردارم چون قبلاً اعسار از مهریه زده آیا پرداخت این مبلغ نشانگر عدم اعسارش نیست؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی شما سریعا از طریق اداره ثبت درخواست واریز مبلغ پرداختی توسط همسرتان به حساب خود نمایید وی نمی تواند اظهار پیشمانی و برگشت پول نماید