عزل از سازمان بدون عذر موجه

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | بازگشت به کار
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

در سازمان ما رییس سازمان بازنشسته گردید و سازمان مرکزی در تهران برای یکی از معاونین حکم سرپرستی صادر کرد با شرح وظایف محدود که در آن هیچ اشاره ای به عزل و نصب ها نداشته است وایشان بنده را نیز که از معاونین آن سازمان بودم بعد از چند روز از دریافت حکم سرپرستی بدون هیچ دلیلی (بدون داشتن تخلف اداری یاکوتاهی یا تذکر مدیریتی ویا پایین بودن ارزشیابی سالانه ) عزل وحکم کارشناسی با تغییر رسته را صادر نمود هم چنین پست مذکور(معاونت بنده) ۱۳ ماه است که با سرپرست اداره می شود و بنده خودم را بازنشسته کردم آیا امکان طرح شکایت در دیوان وابطال حکم مذکور و دریافت مایه التفاوت وجود دارد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم با توجه به بیانات شما مبنی بر عزل بدون عذر موجه امکان شکایت و پیگیری وجوددارد.