11 مهر 1400

مدتی بعد از جدایی در کنار همسر سابق که جانباز بود زندگی کردم آیا بعد از فوت ارث به من میرسد

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من از شوهرم چندسال پیش جداشدم اما چون جانباز بودن ونیاز به مراقبت داشتن دوباره برگشتم باهاش ازدواج میکردم ولی اقدام برای ازدواج نکردم وقصد داشتیم رسمی کنیم که متاسفانه شوهرم فوت شدن والان حقوق شهید دارن ولی من نمیتونم بگیرم ایا با استشهاد محلی ومدارکی که باایشون زندگی میکردم میتونم حقوق دریافت کنم

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام درود کاربر محترم اگر بعد از بازگشت شما به زندگی عقد دائم را انجام داده اید ولی اقدام به ثبت آن ننموده اید می توانید با استشهادی دادخواست ثبت ازدواج دائم را از دادگاه بخواهید در غیر این صورت از موجبات ارث بری قرابت نسبی و سببی می باشد که شما بعد از جدایی نسبتی با موت وفی نداشته این اما حق حقوقی میتوانید مطالبه کنید مانند نگهداری ایشان در صورت نیاز میتوانید از مشاوره تلفنی استفاده کنید