16 خرداد 1401

ملاقات فرزند طبق حکم دادگاه

دسته بندی : خانواده | ملاقات فرزند
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
عذر بنده رو پذیرا باشید مزاحم شما شدم.
برای وقت ملاقات فرزند ۳ ساله م دادخواست دادم دادگاه بدوی حکم داد هفته‌ای ۳ ساعت و در صورت عدم توافق زوجین محل ملاقات مهد کودک بهزیستی .
اعتراض زدم دادگاه تجدید نظر همون حکم رو تایید کرده فقط ساعات ملاقات رو تغییر داده از ساعت ۹ صبح پنجشنبه ها لغایت ۵ بعداز ظهر .
همسر سابقم توافق نمیکنه توی این مدت بچه در اختیار من باشه .
خواستم بدونم برای تغییر حکم کاری میتونم انجام بدم ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ در صورت قطعیت حکم صادره، شوهر سابقتون ملـزم به تبعیت و اجرا و تمکین از حکم می باشند، مگـر اینـکه شما خودتان، والدین بچـه، به طریق دیگـری توافق نمایید..