انحلال شرکت توسط مدیر عامل

دسته بندی : تجاری | انحلال شرکت/موسسه
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام وتشکر
بنده حدود ۱۰ سال میشه که مدیر عامل یک شرکت شدم بصورت صوری اما بدون قرار داد که حضورم فرمالیته هست
شرکت راکد هست ریس هیت مدیره دیگر عضو هیت مدیره جهت انجام تغییرات و یا منحل کردن اقدام نمیکنن وکلا همکاری نمیکنن
جهت انجام این امور به تنهایی چه کاری میتونم انجام دهم
از طریق قضایی اقدام کردم ولی گویا عنوان دادخواست اشتباه بوده ونتیجه ای حاصل نشده به اسنادومدارک ومهر شرکت دسترسی ندارم ۵۱ درصد سهام به اسم من هست حدود ۱۵ میلیون بدهی مالیاتی دارند اابته به زمان حضور من ومربوط به مدیرعاملی من این مبلغ میباشد ممکن است از قبل هم بوده باشد

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام - کاربر محترم باید بدوا اساس نامه شرکت مورد مطالعه قرار گیرد که چگونگی تصمیم گیری و موارد دیگر بررسی شود تا راهکار درست ارائه شود