13 مهر 1400

شرط فسخ در عقد موقت برای زن

دسته بندی : خانواده | ازدواج موقت
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

باسلام.من مردی متاهل هستم چون همسر اولم راضی نمیشد به عقد دایم با خانمی مطلقه در یکی از دفاتر ازدواج عقد موقت به مدت پنجاه سال عقد کردیم و یک دفترچه به ما داد.در دفترچه انجایی که نوشته بود زوج به زوجه حق وکالت میدهد که در صورت بزل مهریه بتواند جدا شود را خط زدیم و امضا کردیم که این حق را نداشته باشد.حال با توجه به اینکه هیچگونه بدی در حقش نکردم و ماهیانه مبلغی برای نفقه به حسابش واریز میکنم حاضر به تمکین نیست و میخواد جدا شود.من خیلی دوستش دارم و راضی به جدا شدن نیستم.با توجه به اینکه ان متن راخط زده و سپس امضا کردم ایا راهی برایش وجود دارد که بتواند خدای ناکرده از من جدا شود؟راهکاری جهت حل مشکلم وجود دارد؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام درود کاربر محترم در صورتیکه شرط فسخ برای همسرتان در عقد نامه موقت ذکر نرده باشید بذل مدت فقط از طرف شما امکان پذیر است همچنین شما می توانید الزام ایشان به تمکین را بخواهید