16 خرداد 1401

اجازه پدر برای ازدواج دختر باکره

دسته بندی : خانواده | اذن در ازدواج
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

دختری باکره و ۳۰سال دارم.برای گرفتن مجوز ازدواج از دادگاه آیا دادگاه پدرو ابلاغ می‌کنه ؟چون پدر اجازه ازدواج نمی دهد.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

با درود؛ کاربر محترم؛ طبق قانون؛ در صورتیکه پدر دختر بدون دلیل اجازه ازدواج دخترش را صادر نکند، دختر می تواند با معرفی کامل مردی که قصد ازدواج با او را دارد و شغل و میزان درآمد وی، درخواست صدور حکم تجویز ازدواج بدون اذن ولی را مطرح کند و دادگاه خانواده با احضار پدر و استماع اظهارت وی، در صورتیکه صلاحیت آن مرد برای تشکیل خانواده را از نظر اخلاقی و کسب درآمد به طور کامل تایید کند. حکم بر اجازه ازدواج دختر بدون اجازه پدر را صادر می کند.. # در صورت لزوم جهت بررسی بیشتر می توانید از طریق تماس تلفنی اقدام نمایید..