21 خرداد 1401

اتهام افکنی به قصد اثبات سوءمعاشرت زوج با شگرد متقلبانه زوجه

دسته بندی : خانواده | تمکین
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام خانوم بنده امروز به اتفاق خواهرش به ۱۱۰زنگ زده وسپس به اتفاق مامور به درب خانه ما مراجعه کرده و چون کبودی خیلی کمی روی دست بچه بود ادعا داشت که بنده این کار را کردم وسپس طی سوالی که مامور از بچه پرسید بچه در جواب گفت که خیر پدرم بنده را نزده وخودم لیز خوردم و البته در این مدت هم انها شروع به فحاشی واز گزینه هایی مثل دیوانه و روانی بر علیه بنده وچندتا فحش دیگر استفاده نمودند وبنده نیز در این زمان خیلی ارام و بدون در گیری بودم اصلا واکنشی نشان ندادم وان مامور هم به انها میگفت که شما کاری نمیتوانید بکنید چون خود درختم که ۱۴سالش هست به مامور گفته که پدرم بنده را نزده حال سوالم این است که ایا برای بنده دردسر خواهد شد یا خیر رفتارم ان زمان خوب بوده چون بنده کنار ایستاده بودم وهیچ واکنشی نشان نمیدادم ولی انها مرتب فحاشی میکردند و مامور نیز یک برگه به انها داد سوال اخرم خانوم بنده نیتش از این کار چه بوده البته بنده کارهای عدم تمکین را هم انجام دادم تا زمان دادگاه تعیین بشود با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ خونسردی شما بهترین عکس العمل و دفاع در مقابل اتهام افکنی زوجه بوده،، بدون شک زوجه با سوءنیت و قصد قبلی و آموزش و تعلیمات، در صدد تحریک شما به درگیری و عکس العمل فیزیکی و ضرب و جرح ایشان در حضور مأمورین بوده تا از این طریق؛ با طرح شکابت ساختگی ضرب و جرح و اخذ محکومیت کیفری شما،، به دو هدف عمده خود برسد؛ ۱- در مقابل دادخواست الزام به تکمین شما، دفاع نماید که امنیت جانی ندارد ۲- از محکومیت یاد شده، پیراهن عثمان درست کند و با استناد به سوءمعاشرت، عسر و حرج خود را اثبات نموده و از حق درخواست طلاق استفاده نماید..