21 خرداد 1401

چک بی محل و امکان پیگیری و نقد کردن آن

دسته بندی : تجاری | چک-سفته-برات
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
در سال ۱۳۸۰ از طرف شریک کاری خود چک بی محل دریافت کردم و با توجه به خروج ایشان از کشور موفق به پیگیری نشدم.با توجه به بازگشت شخص به کشور آیا امکان پیگیری نقد کردن چک با توجه به نرخ تورم وجود دارد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ جنابعالی می توانید به استناد گواهینامه برگشتی صادره، دادخواستی مبنی بر مطالبه وجه چک بطرفیت ایشان مطرح نمایید. و با درخواست صدور تأمین خواسـته قبل از رسـیدگی، اموال منقول و غیرمنقول بنام وی را توقیف نمایید.. # # در صورت لزوم جهت بررسی بیشتر و راهنمایی لازم، می توانید از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید..