21 خرداد 1401

امکان طلاق و مطالبه مهریه در رابطه مقعدی و محاسبه مهریه به روز

دسته بندی : خانواده | مطالبه مهریه
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
میخواستم بدونم ‌اگر همسر به زور رابطه مقعدی با زن خودش انجام بده و پزشکی قانونی و دادگاه هم تائید کنند زن میتونه بعد از ۲۲ سال زندگی همه حق و حقوقش رو بگیره؟
مهریه ام یک میلیون تومنه الان چقدر شده با نرخ تورم و به غیر از مهریه چه حق و حقوقی به زن میرسه اگر بتونه حق طلاق رو بگیره؟
با سپاس فراوان

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ اساسا مطالبه مهریه و نفقه ارتباطی به اثبات و یا عدم اثبات موضـوعات دیگر نداشته و در اصل مهـریه حق بدیعی و مسلم زوجه بوده و تحت هر شرایطی قابل مطالبه از جانب زوجه می باشد. و در واقع به محض نکاح، زن مالک مهـریه گردیده و می توانید آن را مطالبه و هر گونه دحل و تصرفی در آن بنماید.. فاما در خصوص محاسبه مهـریه شما؛ چنانچه سال 1378 مبلغ یک میلیون بوده باشد، در حال حاضر با شاخص نرخ تورم مبـلغ 39/741/000 تومان بحروف سی و نه میلیون و هفتصد و چهل و یک هزار تومان محاسبه می گردد.. مؤید باشـید..