16 مهر 1400

توقف اجرای رای توسط دیوان

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | ابطال رای هیات حل اختلاف وزارت کار و امور اجتماعی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام بنده به رأی هیأت تجدید نظر تخلفات اداری کارکنان وزارت کشور به 4ماه انفصال موقت از خدمات دولتی محکوم شدم. از اول آبان اجرایی میشه. سوال اینکه چقدر زمان می‌بره تا از دیوان عدالت اداری توقف اجرای حکم را بگیرم و اعتراض به رأی ؟ سوال کردم گفتن یه هفته ای توقف اجرا میده درسته؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم درصورت بیان دستور موقت جهت رسیدگی به پرونده با پیگیری از شعبه مورد نظر حدودا از ۵ روز تا یکما زمان خواهد برد