16 مهر 1400

انتقال ملک به شخص ثالث

دسته بندی : حقوقی | املاک
غلامرضا قربانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر ملکی که سه دانگ ان بنام مادرم وسه دانگ ان بنام پدرم بود پس از فوت مادرم بایک دفترخانه پدرم تبانی کرده وبنام خودش سه دانگ مادرم شده وبعد به یکی از خواهرام انتقال یافته الان خواهرام وبرادرام معترضند که درواقع سهم مادرباید انحصارووراثت میشده وبه همه بچه ها میرسیده سند که بنام پدرومادربوده الان بنام پدروخواهرم هست میخواستم بپرسم میشه تقاضای ابطال سندکرد؟؟؟خواهرم مدعی هست که پدرم سه دانگ رابه من انتقال داده ما میگوییم اگرپدرسهم خودراداده بود چراالان ملک بنام خودش هست ومادرانحصارووراثت پدرازاین ملک ارث بردیم میخواستم بپرسم اگرشکایت کنیم حق باماست ؟؟؟ضمنا پدرم درقیدحیات نیستن ممنون از لطفتون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام اگر سه دانگ ملک متعلق به مادرتان بعد ازفوت به پدرتان وسپس به خواهرتان منتقل شده است باید نحوه انتقال ملک مادرتان کاملا مشخص گردد که چگونه بعد از فوت منتقل شده است چرا که این موضوع شاید مطرح باشد که پدرتان قبل از فوت مادرتان سه دانگ ایشان را بنام خود نموده باشدکه اگر اینگونه باشد پدرتان میتوانسته بنام خواهرتان منتقل نماید وایرادی بدان وارد نیست ولیکن اگر با تبانی وجعل سند چنین اقدامی صورت گرفته باشد بعلت فساد در معامله ونقل وانتقال سند باطل بوده ومیتوانید علیه خواهرتان که در قید حیات هستند دعوی بطلان سند بعلت جعل را مطرح نمایید