21 خرداد 1401

اجرت المثل ایام زوجیت

دسته بندی : خانواده | اجرت المثل
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده ۱۵ سال زندگی مشترک داشتم میخواستم بدونم حداکثر اجرت المثلی که ممکنه به همسرم تعلق بگیره چقدر میتونه باشه؟ میدونم که کارشناس باید تعییت کنه ولی معمولا" و حدودا" چقدر میشه ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

با درود؛ کاربر محترم؛ اجرت المثل ایام زناشویی برای سال ۱۴۰۰​ مبلغ و میزان ثابت و مشخصی ندارد؛ به نحوی که برای همه خانم ها به صورت یکسان قابل اعمال باشد. بلکه اجرت المثل کارهای انجام شده در خصوص افراد مختلف، متغیر است. به همین دلیل، این دادگاه است که مبلغ و میزان اجرت المثل زن را برای سال 1400 تعیین می کند و در قانون، این مبلغ مشخص نشده است. کارشناس دادگاه نیز با توجه به ارزش کارهای انجام شده توسط زن، مبلغی را به طور سالیانه تعیین می کند و در اینخصوص محل زندگی، عرف منطقه، تحصیلات زن، شاغل بودن زن، میزان همکاری زن در امور خانواده و... در میزان اجرت تاثیرگذار است. بنابراین اجرت المثل ایام زوجیت مبلغ مساوی و معینی برای همه افراد ندارد، به همین دلیل است که نظر کارشناس در این مورد جلب شده و برای هر فرد مبلغ متفاوتی تعیین می شود. آنچه در محاسبات کارشناسان رایج می باشد، برای سال 1400 برای هرسال، بالغ بر 1 میلیون تومان درنظر گرفته شده است..