مشاغل سخت و زیان آور

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | الزام تامین اجتماعی به احتساب سنوات خدمت در مشاغل سخت و زیان آور
مجید شیخی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و احترام
بنده ۲۰ سال سابقه کار دارم که کارم در شرکت ها جوشکاری بوده است ولی برایم کارگری ساده بیمه رد شده
الان ۵۱ سال سن دارم و میخواهم که سختی کارم را تایید کنند
چه کار باید بکنم
ممنون میشوم اگر پاسخ سوالم را بدهید
با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و عرض ادب و احترام متاسفانه عدم واریز 4 درصد حق بیمه مشاغل سخت و زیان آور توسط کارفرما ، موجب عدم بازنشسته شدن شما می شود . رسیدگی به حل اختلاف در این مورد در صلاحیت مراجع حل اختلاف اداره کار است . ابتدا برای در خواست سختی کار به اداره کار مراجعه نمایید .