مطالبه ی اجرت المثل ایام زوجیت

دسته بندی : خانواده | اجرت المثل
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام پدر شوهرم ازدواج مجدد کرده و ۵ سال مادرشوهرم رو خونه راه نمیده و پیش من زندگی میکنه من برای نفقه دو روز پیش جلبش کردم و اینکه میخوام برای مهریه اقدام کنم میخوام بدونم آیا میشه که اون آقارو قانونی مجبور به تهیه ی مسکن هم کرد یانه؟رفتم دادگاه گفتن برای اجرت المثل قاضی قبول نمیکنه که شکایت کنید حالا باید چیکا ر کنم؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

باسلام کاربر گرامی بله نفقه عبارتست از تهیه مسکن و خوراک و پوشاک به قدر متعارف ،اگر مادر شوهر شما تمکین نماید نفقه به ایشان تعلق میگیرد ،و در خصوص اجرت المثل ایام زوجیت نیز میتوانید از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست مطالبه اجرت المثل ایشان را به همراه خودشان را ثبت نمایید . موفق و سربلند باشید