17 مهر 1400

عدم حضور زوج برای مطعلقه نمودن زوجه

دسته بندی : خانواده | طلاق
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید،من حدود ۹ساله ازدواج کردم،وای متاسفانه همسرم ب هیچ عنوان حاضرب انجام هیچ کاری نبوده ونیس،تواین چندسال منوبدون خرج ومخارج ول کرده،درخواست طلاق دادم ولی متاسفانه حضورپیدانکردن،وحاضر ب طلاق من نبستن، ازشماخواهش میکنم منوکمک کنید،

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام درود کاربر محترم اگر زوج (شوهر) در دعوی طلاق از جانب زوجه حضور نیاید، دادگاه به روند رسیدگی خود ادامه خواهد داد. چنانچه زن به عنوان خواهان طلاق ،در غیاب شوهر بتواند به دادگاه دلیل ارائه کند مثل تحقق یکی از شروط ۱۲گانه ضمن عقد یا عسر و حرج می تواند رای طلاق به صورت غیابی از دادگاه دریافت کند. چنانچه ابلاغ وقت رسیدگی به شوهر واقعی نبوده باشد، او می تواند به رای در جهت غیابی اعتراض و واخواهی نماید. موفق باشید