آیا در صورت عدم اثبات حکم زندان دارد؟

دسته بندی : خانواده | فسخ نکاح
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

شلام . ما یه دادخواست فسخ نکاح به علت تدلیس در گفتن بیماری عفونت خون در زنم را دادیم مدرک هم چون بعد ازدواج گف دارم الان میگه ندارم.اگه ما نتونیم ثابت کنیم حکم زندان داره واسمون؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز با سلام و احترام؛ مستحضر باشید حتی بفرض عدم توانایی برای اثبات تدلیس و عیب ایشان موضوع مطروحه با صرف طرح در محاکم خانواده و دادگاه وصف کیفری و مجرمانه نداشته و مسئولیتی متوجه شما نیست هرگونه حبس نیز منتفیست. موید باشید