28 خرداد 1401

ثبت مسکن مالکیتی محل سکونت

دسته بندی : حقوقی | املاک
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من وام مسکن از جانبازان داشتم نتوانستم خانه بخرم وام را فروختم اینک سند خانه بنام من است اما مال من نیست چکارکنم من خود مستاجر هستم کدام را ثبت نام کنم خانه اجاره ای را یا خانه ای که فقط سندش بنام من است

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با دود؛ کاربر محترم؛ شما می توانید اقدام به ثبت خانه ای که تحت مالکیتتان است، را بنمایید.. مؤید باشـید..