حق ارتفاق در عبور از پارکینگ در مجتمع

دسته بندی : شهرداریها | سایر دعاوی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام بنده سوالی را در سایت شما مطرح کردم تحت این عنوان
راهرو و آسانسور مجتمع ما 2 راه ورود دارد که هر دو به محوطه مشاع پارکینگ ها باز است. در واقع یک راه برای ورود به راهرو کافی بوده ولی به هر دلیل در آن زمان 2درب ورود گذاشته اند ، فضای جلوی یکی از درب ها ( به سمت محوطه حیاط و پارکینگ) کاملا بازه و بدون مزاحم ولی درب دیگری چسبیده به پارکینگ واحد بنده ( پارکینگ 4 ، به شکلی که اگر بنده ماشینم را داخل پارکینگ بگذارم مسیر یکی از درب ها بسته میشود). در کل هر کس از هر طرف که بیاید به راحتی میتواند بدون هیچ مشکلی از درب آزاد به داخل ساختمان برود و مشکلی نیست ، قبلا هم گفتم با یک درب هم همه ساکنین میتوانند به راحتی به داخل ساختمان رفت و آمد کنند. مشکل حالا اینجاست که تویه حق ارتفاق سند های مالکین زده با حق عبور از پارکینگ بنده ( شماره 4 ) ولی هیچ جای سند نزده پارکینگ بنده پارکینگ مزاحم است ، و مساحت و حدود برای پارکینگ بنده زده ، کارشناس ثبت میگه زمانی که ما صورت مجلس تفکیکی را تهیه کردیم چون راهرو 2 درب داشته مجبور بودیم برای ساکنین حق عبور بزنیم و الانم با توجه به اینکه حق عبور دارند هر موقع که هر کدام از ساکنین بگویند ماشینتو بردار من دلم میخواهد از این درب بروم ساختمان تو مجبوری برداری ، بنده گفتم بعید میدونم چنین چیزی باشه ، با توجه به اینکه یک درب دیگر و آزاد است این حق عبور در شرایطی است که پارکینگ اشغال نباشد ، در غیر اینصورت بنده اصلا پارکینگ ندارم و شما هم نمیبایست در سند برای بنده پارکینگ بزنید . سوال بنده اینست آیا واقعا آنها میتوانند هر ساعت از شبانه روز بگویند ماشینتو بردار ما میخواهیم از این درب برویم؟؟ آیا راهی برای باطل کردن این حق است ، که پارکینگ بنده آزاد شود ؟؟ و اگر هیچ راهی نیست با توجه به اینکه مالک در زمان فروش به بنده این موضوع را نگفته و در قول نامه نیز به این موضوع اشاره ایی نشده ، با توجه به اینکه سند زده شده بنده میتوانم از مالک قبلی شکایت کرده و طلب حق نمایم؟؟؟
از همه مهتر اینه که مالکین میتوانند بگویند باید ماشینت را طوری بگذاری که ما از این درب هم رفت و آمد کنیم یا بگویند باید ماشنت را برداری تا بتوانیم رفت و آمد کنیم؟؟
در خصوص بند آخر وکیل محترم توضیح ندادند

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خدمت شما کاربر محترم قبلا سوال شما پاسخ داده شده است لطفا به کارها به خود مراجعه نمایید. با تشکر