28 خرداد 1401

حصانت طفل و سلب حضانت از مادر

دسته بندی : خانواده | حضانت
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام میخام حضانت پسرم ک ۳ سالشه از مادرش بگیرم چکار باید انجام بدم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ طبق قانون؛ اساسا حضانت تا پایان سن ۷ سال قمری با مادر و بعـد از آن با پدر می باشد. مگـر اینکه عدم صلاجیت اخلاقی و نگهداری مادر از فرزند را اثبات نمایید.. در اینخصوص می توانید با تنظیم دادخواست و ثبت آن در دفاتر خدمات قضایی، درخواست سلب حضانت مادر از فرزند را مطرح نمایید تا موضوع در دادگاه حانواده رسیدگی و حکم مقتضی صادر گردد. مؤید باشـید..