28 خرداد 1401

مطالبه مهـریه و حق و حقوق مادر از ترکه

دسته بندی : خانواده | مطالبه مهریه
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
یک خانه پدری داریم با 5 وارث مادرر و 4 فرزند همسر سابق برادرم بابت مهریه اقدام کردن و بدون هیچ اطلاع قبلی نامه برای توقیف منزل و برگزاری مزایده برایمان امده و مبلغ خانه نیز تعیین شده سوالم این است که برای گرفتن حق و حقوق مادرم اعم از مهریه و اجرت والمثل چکاری میشه انجام داد؟ایا امکان عقب افتادن مزایده وجود دارد؟ با اشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ مادرتان میتواند به استناد سند ازدواج و گواهی انحصار وراثت، دادخواست مطالبه مهـربه به طرفیت همه وراث متوفی مطـرح نماید. و با درخواست تأمین خواسته، قبل از رسـیدگی، خانه مورد مزایده را توقیف نماید.. # در صورت لزوم جهت بررسی بیشتر و دریافت راهنمایی لازم، می توانید از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید.. مؤید باشـید..