بازگرداندن سهم پس از انتقال سهام

دسته بندی : تجاری | ابطال صورت جلسه مجمع عمومی (مالی)
هدیه عرفانیان سمیعی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

ما 3 نفر شریک بودیم و یک شرکت سهامی خاص داشتیم ...و فامیل هم بودیم ...طوری بود ک هرچیزی که به هم میدادیم نخونده امضا میکردیم....الان بعد از 2 سال من متوجه شدم که اسم من دیگه داخل اون شرکت نیست و اون 2 نفر کاغذ انتقال سهمم از شرکت رو لابلای کاغذای دیگه گذاشتن من هم نخونده بر حسب اعتماد قبلی امضا کردم و الان حتی یادم نمیاد کی مدارک انتقال سهمم رو امضا کرده باشم.... این قضیه قابل پیگیری قضایی هست و میتونم واسه برگشت سهمم اقدام کنم ؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

درود ننها راه بازگشت سهام در این نوع پرونده ها ادعای جعل هست بنابراین اگر امضای خود شما ذیل گواهی نقل و انتقال اداره دارایی و همچنین صورت جلسه هست متاسفانه این دعوی به نتیجه نمیرسد