بازگشت به کار مربی پیش دبستان بعد از چند سال

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | بازگشت به کار
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من مربی پیش دبستانی از سال ۸۶تا۹۶بطورمستمردرمدارس کارکردم پیش دبستانی های ضمیمه مدارس دولتی سال ۹۶ ازدواج کردم همسرم اجازه ندادکارکنم از ۶آبان ۹۶ نرفتم همونموقع ابلاغهامون اومده بودآموزش پرورش من نتونستم برم حالاچندسال وقفه افتاده ولی توبخشنامه نوشته بودکه همه مربیانی ک قبل سال ۹۲ کارمیکردند یعنی شامل منم میشه حالابخام برم سرکارچکاربایدکنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم سوال شما درون سازمانی است و باید از طریق واحد کارگزینی آموزش و پرورش شهرتان جویا شوید.