رجوع از بذل توسط زوجه

دسته بندی : خانواده | اثبات رجوع از بذل مهریه
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وخسته نباشید...
یک سوال خدمت شما داشتم،زنی که ۱۱۴ سکه مهرش باشه ویک سکه را باقی بگذارد ومابقی رو به همسرش ببخشید آن هم بدون اذن والدین(پدر فوت شده ومادر در قید حیات) آیا در زمانی که قصد طلاق داشته باشد آیا میشود سکه ها رو عودت داد

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی با شرایطی و در صورت اثبات امکان رجوع از بذل مهریه وجود دارد . موفق و سربلند باشید