بازنشسگی با شش سال سابقه ی بیمه

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سوابق بیمه
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من ۵۱ سال دارم و بیمه ۵ یا ۶ سال بیشتر ندارم و ما بچه دار نشدیم هرچه داشتیم خرج دکتر ها کردیم تالا ۶ با ر ای یو اف کردیم در حال کارم کشاورزی منو بیمه نکردن کفتن ۵۰ را رد کردی و الان هم ریه هایم ناراحت نمی تونم کار کنم من باید چه کارم کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم شما برای بازنشستگی لااقل باید ده سال سابقه ی بیمه و شصت سال سن داشته باشید.