21 مهر 1400

توقیف بیت کوئین برای مطالبه مهریه امکان پذیر است؟

دسته بندی : تجاری | سایر دعاوی
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت شما بخیر، قبلا از همینجا سوالی درباره توقیف درآمد بیت کوین بیتکس ۲۴ جهت مهریه پرسیدم یه کارشناس حقوقی جواب دادن که در حال حاضر قابل توقیف نیست چون فقها احتیاط درآمدشو حرام میدونن، اما از جای دیگه یه وکیل دیگه گفته بغیر از مستثنیات دین هر مالی که شوهر داشته باشه قابل توقیفه و مصادره میشه پس آیا خودم در بیت کوین ثبت نام نکنم و بنام دختر ۹ساله ام که کارت بانکی داره ثبت نام کنم؟ آخه دختر کوچیکم که خط سیم کارت بنامش نیست، پیشنهاد شما چیه چیکار باید انجام بدم؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام درود کاربر محترم شما می توانید هر مال منقول و غیر منقول را در ازای مهریه توقیف کنید اما اجرای ثبت و دادگاه جهت دستور توقیف باید به مرجع معین جهت توقیف نامه اداری صادر کنند لذا برای توقیف بیت کوئین سازمان یا اداره مشخصی وجود ندارد که اداره ثبت و دادگاه دستور توقیف آن را صادر کنند همچنین در صورت از بین رفتن سرمایه شما در بیت کوئین هیچ مرجع قضایی نمی تواند به آن رسیدگی کند در صورت فروش بیت کوئین و واریز آن به حساب شما قابل توقیف است موفق باشید