مطالبه حقوق و مزایا از اداره کار

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مطالبه حقوق ومزایا
طاهره جدیدالاسلامی قلعه نو
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام
و عرض خسته نباشید بنده دو سال پیش در یک شرکت پخش به مدت سه ماه کار کردم که مواد غذایی را بین سوپر مارکت ها پخش میکردم ولی بعد اینکه مطالباتم داده نشد طبق وعده هایشان بنده از شرکت بیرون آمدم ولی قبل از استخدام از بنده سفته به مبلغ ۸۰ ملیون گرفته شد که پشت نویسی کردم جهت حسن انجام کار و نگهداری از مواد تحویل شده بجز آن برگه سبز ماشین هم دست آنهاست که ماشین به نام من نیست بعد از نرفتن سرکار برای تسویه چند باری به شرکتشان رفتم که هر سری به بهانه بدهی داشتن به تفاهم نرسیدیم حال برای بنده در سامانه ثنا پیام امده که برای پرداخت بدهی به شرکت مراجعه کنید وگرنه از سفته و برگه سبز خودرو استفاده شده و بدهی پرداخت میشود میخواهم بدانم آیا میتوانند بنده را محکوم کنند

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام شما با توجه به اینکه مدعی هستید که سه ماه برای شرکت کار کردیدو علیرغم مراجعات مکررمزایا و حقوق شما را پرداخت نکرده اند شما میتوانید با طرح شکایت علیه شرکت (کار فرما)به هیئت تشخیص حل اختلاف اداره کار طرح شکایت کنید و در صورتيکه در هیئت تشخیص مشکلتان در رابطه با برگ سبز خودرو و سفته ها حل نشد در این خصوص میتوانید دعوی استرداد برگ سبز خودرو و سفته ها را با تقدیم دادخواست حقوقی به طرفیت کارفرما به دادگاه حقوقی مطرح و مطالبه کنید