22 مهر 1400

شرط انتقال دودانگه خانه در عقد نامه نکاح

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

باسلام .اینجانب در قباله ازدواج همسرم درسال 1387متعهد شده ام که وقتی خانه دارشدم دودانگ خانه معادل12میلیون رایج کشوربپردازم حالاخانه دارشده ام ولی خانه به نام دختر12ساله ام است .سوال اول آیامنزل که به نام دخترم است وتحت تکلف اینجانب همسرم میتواند ادعا کند
سوال دوم پول 12 میلیون به روز محاسبه میشود یا دو دانگ منزل.ممنون اگر جواب بدهید

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام و درود کاربر محترم در صورتیکه شما در زمان عقد نکاح خانه ای نداشته اید و شرط شده که در صورتیکه خانه دار شده اید دو دانگ به همسر خود انتقال دهید این شرط مندرج در عقدنامه به دلیل مجهول بودن باطل می باشد و امکان مطالبه از سوی زوجه امکان پذیر نیست در صورت نیاز می توانید از مشاوره تلفنی استفاده کنید موفق باشید