فسخ نکاح بدون مراجعه به دادگاه

دسته بندی : خانواده | فسخ نکاح
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام .آیا فسخ بدون نظر دادگاه و البته همسر دارای شرایط نعوذ و عنن و تدلیس باشد و البته تاخیر در اجرای فسخ به دلیل عدم اطلاع از خیار فسخ صحیح هست ؟از نظر شرعی فسخ یک طرفه صحیح است؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم خیر حتما بایددادخواست اعلام فسخ نکاح از طریق دادگاه پیگیری شود و دادگاه حکم به فسخ نکاح بدهد والا فاقد اعتبار است.