عدم رعایت مصلحت توسط قیم

دسته بندی : خانواده | حضانت
محمد مهدی جعفری زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتی ما بچه بودیم پدرمون مرده فک کنم ۱۰ یا ۱۱ سالمون بود مارو بردن دفترخانه حقمونو بزنیم به نام مادرمون حق ملکی بعدش بچه که بودیم فرستادن دادگاه اونجا پرسیدن حقتو میزنی به اسم مادرت گفتم بله خلاصه تموم شد الان به سن بلوغ رسیدم میخوام حقمو بگیرم ایا میتونم یا نه لطفا راهنمایی کنین ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام بله تحت این عنوان که قیم شما(مادر) مصلحت شما در اداره اموال را رعایت نکرده و به نوعی در انجام وظایف قیمومیت مرتکب خیانت شده، استرداد اموالی که به ایشان منتقل شده را مطالبه نمود.