شکایت کارگر از کارفرما

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مطالبه حقوق ومزایا
نازنین نبی زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ببخشید من یک سال و دو ماه بصورت قرار دادی یک شرکت هولدینک کار کردم توی این مدت هیچ مزایایی ازقبیل بیمه ،دارایی ، دفترچه مرخصی و سنوات به من نداده و حقوق هم دیر دیر میدا د لطفا راهنمایی بفرمائید چکار کنم و کجا شکایت کنم .ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر طبق قانون کار شما کارگر محسوب میشوید برای مطالبه حقوق و مزایا از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری نمایید برای اثبات رابطه کارگری و کارفرمایی اگر قراردادی ندارید از فیش های واریزی بعنوان ادله استفاده نمایید استشهادیه عکس فیلم پیامک بعنوان اماره (نشانه)قابل استناد است