کتمان فوت یا طلاق پدر و مادر توسط زوج

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
امین جلیلوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.همسرم بمن گفته که پدرم رادربچگی ازدست دادم ولی من چند وقته به این موضوع شک دارم.چون برای ازدواج خواهرش ازدادگاه قیم نامه گرفته اند.درصفحه دوم شناسنامه قسمت طلاق_وفات مادرشوهرم هم سال ۹۱ زده.نمیدونم تاریخ طلاقه یا وفات.هیچکس از فامیلشون از مرگ پدرشون صحبتی نمیکنند.لطفا راهنماییم کنید خیلی سردرگم هستم.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت وکیلوند عارض هستیم که دانستن یا ندانستن این مورد چیزی نیست که در ازدواج مشکل حساب شود و صرفا صراقت طرف را میرساند از طریق ثبت احوال میتوانید این مورد را پیگیری کنید هرچند استعلامات به این راحتی داده نمیشود