محرومیت از ارث پدری و چگونگی دریافت سهم

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
بهنام تاجرمشایی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید
مادر من به خاطر بیسوادی و سه خواهر دیگه ش برگه ای رو امضا کردند که از ارث پدری محروم شده اند توسط دو برادر دیگه ش
و اغرار نامه هم امضا کردند فک کنم از سال ۷۲ اینا بوده
و از سال ۷۸ تا الآن هر چی شکایت کردند درست نمیشه
و ارث خیلیییییی زیادی هست
پدرم بزرگم هم وقتی مادرم سنش کم بوده رفته مسافرت و دیگه برنگشته کلا هیچ اثری ازش نیست
اخرین وکیلی ک گرفته اند گفته اینا خیلی حرفه ای کار بلد بودن ازش امضا گرفتن و هیچ راهی نداره مگر با جنگ و دعوا

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام... هیچ وارثی از ارث محروم نمیشود... لطفا مدارک خودرا به یکی از وکلای سایت ارائه نموده و تایم مشاوره رزرو نمایید تا کاملا موضوع بررسی شود