اختلافات خانوادگی...

دسته بندی : خانواده | طلاق به درخواست زوجه
علی حسین زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وعرض ادب من می خوام ازنامزدم جداشم ماالان درمرحله عقدهستیم ازمشاوره هم رای عدم صداقت گرفتم نمی دونم باید چکارکنم چون نامزدم زیر شروط قبل عقدزد وگفت باید مدرک می گرفتی ازحرفام من بعدازگرفتن رای عدم صداقت باید چکارکنم وچقدطول میکشه ازنامزدم جداشم؟؟؟؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام حسب مورد و در صورت وجود شرایط میتوانید دادخواست طلاق به درخواست زوجه یا طلاق توافقی مطرح نمایید. باتوجه به اینکه اختلافات خانوادگی و اقدامات حقوقی آن مستلزم بررسی همه جانبه می باشد پیشنهاد می شود به مشاوره حقوقی مجازی اکتفا ننموده و وکیل داشته باشید