درخصوص مسائل و مشکلات و دعاوی خانواده

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
حمیدرضا زمانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام الان نزدیک ۸ سال هست با شوهرم اختلاف داریم وهر روزی یک بهانه می گیرد و اصلا دوست ندارد بهش نزدیک شوم مثل هم خانه می مانیم و به یک طوری با حرکت ها وصحب ت هاش می خواهد من را دیوانه کند ۴۱ سالم هست شوهرم ۵۰

دو فرزند یک پسر ۲۵ سال و یک دختر ۲۰ ساله دارم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام و عرض ادب سرکارخانم این مواردی که فرمودین در نهایت در متن ارسالی شما، اینکه چه موضوع و ابهامی مدنظر و مورد پرسش شما هست مشخص نیست؟!