حق اعتراض به هیأت رسیدگی تخلفات

دسته بندی : شهرداریها | سایر دعاوی
رقیه بختیاری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

آیا ما حق اعتراض و دریافت نامه شهرداری مبنی بر قطع حقوق پدر، رو داریم؟
این حکم در خصوص نامه درون سازمانی و محرمانه نزد شهرداری کل میباشد.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر بله شما وفق تبصره دو ماده16 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری تا سه ماه بعد از ابلاغ رای قطعي حق اعتراض دارید شما می تونید طی دیوان دادخواست داده و اعتراض خود را مطرح و در صورتی که رای به شما ابلاغ نشده و قبل از ابلاغ اجرا شده این موضوع را با ارسال لایحه پیوستی مطرح کنید. موفق باشید « از زمان تصویب این قانون مهلت تقدیم دادخواست، راجع به موارد موضوع بند (2) ماده (10) این قانون، برای اشخاص داخل کشور سه ماه و برای افراد مقیم خارج از کشور، شش ماه از تاریخ ابلاغ رأی یا تصمیم قطعی مرجع مربوط